RESEÑA «ECOS DEL AYER» Valenciano(versión original) Castellano (traducción)

Estic rebent molts comentaris del meu llibre però aquest em va emocionar de debò, casi em va fer plorar. És particularment emotiu i està molt ben argumentat. I a més a més es d’una persona a la que no conec personalment, que va vore el llibre en una llibrería de La Vall i li va agradar la sipnosi. Es una persona molt jove, això també em sorprén, i molt madura, sense cap dubte. Moltes gràcies, Raquel, per comentaris com eixe em sec reconpensada per tots els nervis i inseguretats que m’han acompanyat durant el procés d’edició i publicació. Ara sé que la meua decisió va ser encertada.Moltes gràcies també per deixar-me compartir en facebook.Una forta abraçada.

«Bona vesprada, Rosabel. T’escric perquè ahir vaig acabar de llegir “Ecos del ayer” i tenia moltes ganes de felicitar-te pel teu treball. La meua intuïció no em va fallar. La teua història em va enganxar des del primer moment, no només per la seua trama o pels seus personatges, sinó perquè des del primer capítol em vaig enamorar d’Ana, dels seus traumes, de la seua lluita interna, de les seues inseguretats, del temor a perdre la seua identitat. M’he sentit molt identificada amb ella. Molts dels seus raonaments els he tingut jo mateixa en diverses etapes de la meva vida. El teu llibre m’ha empès gairebé de forma inconscient a reconèixer-me a mi mateixa, a reafirmar-me en el que sóc, a veure les meues majors virtuts i defectes sense filtres, cara a cara, mirant-los als ulls. Estic passant una etapa un poc complicada a nivell emocional i el teu llibre m’ha regalat una bona dosi d’assossec. La teua història impulsa a la introspecció i, des de la meua humil opinió, crec que aquest és un dels millors regals que se li pot fer al lector. Enhorabona! Espere que aviat pugues organitzar la signatura del teu llibre, a la qual acudiré encantada. Una abraçada!»

_________________________

Esta reseña me llegó por mensaje privado en valenciano, la compartí en facebook y hoy, cinco años después la comparto en mi sitio web. La traduzco al castellano.

Estoy recibiendo muchos comentarios de mi libro, pero este me emocionó mucho, casi me hizo llorar. Es particularmente emotivo y está muy bien argumentado. Además es de una persona que no conozco personalmente, que vio el libro en una librería de La Vall y le gustó la sinopsis. Es una persona muy joven, eso también me sorprende y muy maduras, sin duda. Muchas gracias, Raquel, por comentarios como este me siento recompensada por todos los nervios e inseguridades que me han acompañado durante el proceso de edición y publicación. Ahora sé que mi decisión fue acertada. Muchas gracias también por dejarme compartir en Facebool. Un fuerte abrazo.

«Buenas tardes, Rosabel. Te escribo porque ayer acabé de leer «Ecos del Ayer» y tenía muchas ganas de felicitarte por tu trabajo. Mi intuición no me falló. Tu historia me enganchó desde el primer momento, no solo por su trama o por sus personajes, sino porque desde el primer capítulo me enamoré de Ana, de sus traumas, de su lucha interna, de sus inseguridades, del miedo a perder su identidad. Me he sentido muy identificada con ella, me ha hecho de forma casi inconsciente reconocerme a mí misma, a reafirmarme en lo que soy, a ver mis mayores virtudes y defectos sin filtros, cara a cara, mirándolos a los ojos. Estoy pasando una etapa un poco complicada a nivel emocional y tu libro me ha regalado una buena dosis de sosiego. Tu historia impulsa a la introspección y, desde mi humilde opinión, creo que este es uno de los mejores regalos que se le puede hacer al lector. ¡Enhorabuena!

Espero que pronto puedas organizar una firma de tu libro, a la que acudiré encantada. Un abrazo»

Deja una respuesta